Wie ben ik

 

Mijn naam is Henny Manukilej.

Waar het voor mij allemaal om draait in het leven is liefde. Liefde voor jezelf in eerste instantie. Dit omvat zoveel, als ik het wil vertalen naar de praktijk van het dagelijks leven. Want hoe handel je vanuit liefde voor jezelf op alle gebieden?

 

Het begon bij mij met bewust worden van wie ik werkelijk ben. Daarnaast ben ik tot het inzicht gekomen dat je werkelijk alles kunt manifesteren wat je wilt.  

Vanaf dat ik op het idee kwam van een coachingspraktijk tot nu, anno 2021, heb ik me verder ontwikkeld. Inzichten die veranderden en/of werden aangevuld; voortschrijdend inzicht. De enige constante factor daarbij is liefde, oftewel wie ik werkelijk in essentie ben.

Met mijn kennis en ervaring ondersteun ik graag mensen in het manifesteren van wat ze willen. 

De naam Anna heeft voor mij met liefde te maken. Mijn oma Anna staat voor mij voor pure liefde. Een liefde vrij van voorwaarden. Ik ben naar haar vernoemd, het is mijn tweede voornaam. Als oma in een ruimte was, dan voelde ik haar liefde. Bij haar kon ik volledig mezelf zijn. Ik moest niks, ik hoefde alleen maar te ZIJN…

 

Verder zijn de letters AN in ANNA gespiegeld. Datgene wat ìn je afspeelt is weerspiegeld in (jouw perceptie van) jouw wereld.